• Menu
  • Menu

Informații utile

Fireflies înseamnă Contractul de comision, Contractul de mandat, prevăzute și în Noul Cod Civil, actualizat în 2020. Aceste tipuri de contracte sunt prezente în toată lumea și sunt specifice și agențiilor de turism, inclusiv a celor din România. Le regăsim și la Fireflies, cu câteva plusuri notabile față de cele clasice.

În fiecare lună martie, Swiss Halley AG trimite în weboffice-ul partenerilor fișele fiscale. Cu un contabil și formularul 201 (ghidul aici, formularul aici) depus la ANAF, se plătesc impozitele.
Vânzarea directă în România este guvernată de Legea 650 din 7 decembrie 2002 pentru aprobarea Ordonanței 99/29 august 2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, completată și modificată, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 603/31 august 2007, republicată, în baza actelor normative modificatoare în Monitorul Oficial al României, Partea I, până la 28 februarie 2014.

Ca o recapitulare, fac o paralelă cu fotbalul, și spun că sunt trei grupe în Fireflies.

Conference League

Cumperi vacanțe de la un prieten membru Fireflies și doar călătorești. Sau devii partener Fireflies și cumperi cu 200 de euro 5 BPO-uri. Și te bucuri, de garanții și discounturi uimitoare pe care le ai datorită prietenului tău, partener Fireflies. Ai acces doar la serviciile de cazare și masă. Ai șanse 100% ca din cel mult 2 vacanțe cu familia și/sau prietenii, să economisești cu mult peste 200 de euro, raportat la prețurile din piață, practic cele 5 BPO devenind gratis. Ești pe plus.
Este foarte bine !

Europa League

Ai devenit partener Fireflies, și cumperi cele 5 BPO, adică 200 euro – valabile 3 ani de la data achiziției. Ai achiziționat și taxa de micro-franciză (95 euro / an), călătorești și te implici, promovezi conceptul prietenilor, cunoștințelor. Și te bucuri, de la prima achiziție de BPO-uri, de garanțiile și discounturile Fireflies. Ai acces doar la serviciile de cazare și masă. Ai șanse 100% ca din prima vacanță cu familia și/sau prietenii, să economisești cu mult peste 200 de euro, raportat la prețurile din piață. Dacă dorești poți continua achiziția pachetului VIP în rate iar la finalul achiziției ai acces la toate serviciile de pe platformă, ești în linia de forță și ai acces la serviciul Eat for Stay. Dar te mai bucuri și de …alte bonusuri. Ești mult pe plus.
Este foarte bine !

Pachetul VIP în rate. Se începe cu un set de 5 BPO-uri = 200 de euro, ai achiziționat și taxa de micro-franciză (95 euro / an). Practic îți cumperi o vacanță viitoare, în rate. Dar fără comisioane bancare și taxe ascunse.

Champions League

Ai devenit partener Fireflies, ai achiziționat taxa anuală de micro-franciză (95 euro/an) și 1, 2 sau 3 Pachete VIP ce îți aduc o mulțime de beneficii. 1 Pachet VIP = 1.100 euro, și include: 10 BPO, 10 BPO Premium și 2 PV. Ai servicii de cazare pe care le plătești cu BPO Premium + PV. Ai șanse 100% ca din cel mult 2-3 vacanțe, cu familia și/sau prietenii, să economisești cu mult peste 1100 euro, raportat la prețurile din piață.  Ai acces  imediat la toate serviciile de pe platformă. Călătorești, te implici, promovezi conceptul prietenilor, cunoștințelor. Beneficiezi de garanții dar și de discounturile remarcabile, în baza BPO-urilor, a PV-urilor (Premium Voucher) dar și a senzaționalului card Discount Pass, prin care discounturile la vacanțe sunt de minim 40%. Linia de forță (Power Line) este și aici prezentă, din momentul achiziției pachetului VIP iar serviciul Eat for Stay este acolo, pentru tine. Dar ești în Champions League: primești comision din rulajul la nivel global al Liniei de Forță. Practic combini turismul cu o investiție, ce poate genera, cu o implicare rezonabilă din partea oricui, de randamente financiare la 6 luni, la 12 luni. Plus și mai multe bonusuri, comisione și încă multe altele. Faci o singură activitate și obții venituri din 5 părți. Ești cu foarte mult pe plus.
Este foarte bine !

Cum câștigi bonusuri în Europa League.

Suni prietenii, cunoștințele. Promovezi serviciile. Exact ca la o agenție de turism/societate comercială clasică. Și tu îți cumperi un pachet VIP în rate, vacanța în rate (200 euro) dar și ei își cumpără vacanțe în rate (200 euro), călătoresc, se implică și promovează conceptul prietenilor, cunoștințelor lor. Și tot așa. Acum ai propria ta agenție de turism online. Ai comisioane, bonusuri. Încet, dar sigur, îți crește comisionul direct la 4% la 8% (apare comisionul de adâncime), apoi la 9%, 11%, 14%, 19%… (între 8%-10% primește o agenție de turism clasică ce face revânzare de pachete turistice externe). Începând cu 23% și până la 35% comision direct, vorbim despre excelență. Câștigi cu Fireflies ce nu vei câștiga niciodată de la orice altă agenție sau portal online de turism.

Baza conceptului Fireflies

MICRO-FRANCIZA ÎN TURISM

Cel mai performant plan de afaceri este zero fără un capital financiar cu care să începi. Capitalul îl ai din familie, sau îl împrumuți de la bancă sau prieteni. Din 2011 conceptul Fireflies propune ceva revoluționar: micro-franciza în turism sau un alt mod de a merge în vacanțe, de a promova și vinde vacanțe.

Parteneriatul cu Fireflies poate să-ți ocupe 5-10 ore/săptămână, sau mai mult. Tu ești cel care decizi la ce venituri vrei să ajungi în următoarele, să zicem, 6 luni.
Cariera se dezvoltă implicit (toți partenerii intră automat în sistemul de carieră) iar în timp devine așa numitul venit pasiv. Gândiți-vă la un compozitor care a compus 100 de cântece, și care primește venituri după drepturile de autor. Exact la fel este și acest venit pasiv.

Ultimii 3-4 ani au fost complicați. Ce alternativă, ce plan B are fiecare? Eu vă propun un plan B, o altfel de “pensie privată”, o alternativă de a obține venituri, legală, garantată, corectă, de încredere, sustenabilă, demonstrată în cei peste 13 ani de când Swiss Halley-Fireflies este pe piața de travel on-line.
A FACE BINE, ESTE O AFACERE BUNĂ !

Mințile extraordinare discută despre idei mărețe, mințile obișnuite discută despre evenimente, mințile mici discută despre oameni”.
Eleanor Roosevelt