• Menu
  • Menu

CONTACT

Fireflies este prima microfranciză de travel on-line la nivel global, o platformă complet integrată, care funcționează identic ca o agenție de turism clasică. Unii promovează pachete turistice, alții informații cu care îți poți crea singur pachete turistice, doar unii, însă, îți arată cum să câștigi tu bani din turism.

Dacă întrebări de tipul: cum se face?, de ce așa? cum faci bani?, cum crești în carieră? , îți vin în minte, sună-mă sau trimite mail:
0730.107.161 sau dorin.travel4win@gmail.com

Există foarte multe persoane, care nu au timp să se uite la un material video de 40 de minute, sau să participe la o informare publică/seminar, 40 de minute, informare care le poate schimba percepția asupra vieții și a viitorului; dar au timp 40 de ani la rând, câte 40 de ore pe săptămână să fie subordonați și să muncească, iar la 65 de ani să rămână cu 40 % din venituri.

Timpul tău este limitat, așa că nu îl irosi trăind viața altcuiva. Nu te lăsa încătușat de dogmă – să trăiești cu rezultatele gândirii altora. Nu lăsa zgomotul opiniilor altora să îți înece propria voce. Și ce este mai important, prinde curajul să îți urmezi inima și intuiția. Ele deja știu cumva ceea ce vrei să devii. Restul este pe plan secund”.
Steve Jobs

Oamenii spun adesea că motivația nu durează. Ei bine nici îmbăierea – de aceea e recomandată zilnic”. – Zig Ziglar

Fă primul pas cu credință. Nu trebuie să vezi toată scara, doar fă primul pas.

Dr. Martin Luther King Jr

Anul 2020 a fost un an complicat, la fel 2021 și 2022. Ce alternativă, ce plan B are fiecare? Eu vă propun un plan B, o alternativă legală de a obține venituri, alternativă garantată, corectă, de încredere, sustenabilă, demonstrată în cei peste 10 ani de când Swiss Halley-Fireflies este pe piața de travel on-line.
A FACE BINE, ESTE O AFACERE BUNĂ !

“Peste 20 de ani ai să regreți mai mult lucrurile pe care nu le-ai făcut decât cele pe care le-ai făcut. Așa că ridică ancora, ieși din portul cel sigur și prinde vânt în vele.” Mark Twain