• Menu
  • Menu

CUM CÂȘTIG BANI DIN TURISMUL ON-LINE

Microfranciza Fireflies, o alternativă remarcabilă, mai ales astăzi, când toți avem nevoie de bani, de numerar, de siguranță“

Baza conceptului Fireflies

“Să oferim milioanelor de oameni experiența minunată a călătoriei și un instrument prin care să poată obține siguranța financiară.”
(Mr. Ulrich Märki, Președinte – Director Executiv Swiss Halley AG, un călător pasionat)

Caută persoane care au făcut deja ceea ce vrei tu să faci. Nu te teme dacă ceilalți îi consideră nebuni, excentrici, săriți de pe fix, etc. Multă lume judecă doar la suprafață. Discută cu aceste persoane și inspiră-te din experiența lor”, Robert T. Kiyosaki. Vizionați filmulețele de sus.

Cum funcționează sistemul și sustenabilitatea acestuia.

Cel mai performant plan de afaceri este zero fără un capital financiar cu care să începi implementarea acestuia.
Capitalul îl ai din familie sau te împrumuți de la prieteni sau de la bancă. Din 2011 conceptul Fireflies propune ceva revoluționar: microfranciza în turism.

Conceptul Fireflies, accessibil pentru oricine. Pachetul Start 30 - primul pas în afacerea ta

Parteneriatul cu Fireflies poate să-ți ocupe 5-10 ore/săptămână, sau mai mult. Tu ești cel care decizi la ce venituri vrei să ajungi în următoarele, să zicem, 6 luni.

Ce trebuie tu să faci? Un lucru uimitor de simplu: Să împărtășești cu oamenii apropiați ție, colegi, prieteni, cunoștințe, acest concept de business. 
Cum faci asta? După ce ai devenit partener Fireflies, trimiți prietenilor, pe whatsapp sau pe mail, 4 filmulețe de prezentare de mai sus. O întreagă echipă este în spatele tău.

Nu trebuie să renunți la ce faci acum. 

Orice membru nou poate porni în afacerea Fireflies cu 30 € (150 LEI).

Ce trebuie să faci, acum:
1. te înregistreazi în sistem (ceea ce este gratuit, click aici);
2. cumperi cu 150 lei (30 €) o opțiune Best Price (vacanță la preț de en-gross-ist);
Poți deja rezerva cazare și călătorii prin Fireflies;
3. poți participa în Bonusul Pool (și în sistemul de Carieră), prin care – acordând puțină atenție – în prima lună deja poți câștiga multiplul valorii produsului achiziționat (chiar mai multe sute de euro).

Mai jos aveți o descriere cât mai exactă despre cum funcționează Fireflies.

Voi vorbi aici, pe scurt, despre sistemele Loyalty și VIP, cele care aduc venituri pe termen scurt și mediu (mai multe informatii despre concept, companie, gasiți în josul paginii).

Pentru a înțelege corect și complet tot sistemul de business, este nevoie de cel puțin o întâlnire directă, pe Zoom sau Skype. 

Pentru a stabili o întâlnire, mă puteți contacta la telefon 0730107161 sau pe office@travel4win.co

Cei care doresc să-și pună pe picioare un plan de rezervă, o alternativă, un plan B, “îi lipesc” de poziția/pozițiile mele.
Cum “îi lipesc”? Cu ajutorul unui link de recomandare pe care îl primesc atunci când cumpăr un pachet sau multiplu (pentru fiecare poziție Loyalty, am un link de recomandare). Așa sistemul știe că tu m-ai adus pe mine.

Ca să poți fi partener Fireflies este suficient să achiziționezi cel puțin pachetul Loyalty, x1 sau x3 sau x7 (vezi pozele mai jos). Având un Pachet Loyalty, poți achiziționa un Pachet VIP (mai jos veți afla toate informațiile despre pachete, vouchere, BPO, puncte de calificare, planuri de marketing etc.).

În momentul achiziției pachetului poziția/pozițiile tale intră automat într-o matrice, matricea mică, în care se află și poziția persoanei care te-a înregistrat. În exemplul de mai jos, Maria te-a înregistrat. Toma a adus-o pe Gina, Ana pe Alin, Tu ai adus-o pe Oana, Ion pe Alex, Alex pe Mihai, Tu l-ai adus pe Leo, iar sistemul, întotdeauna, în Matricea Mică și Matricea Vip aduce o poziție Bonus. Poziția Bonus face să crească viteza de rotație a matricelor.
Primele 7 poziții sunt ocupate de membrii Fireflies care au cumpărat deja pachete de călătorie și urmează să se completeze ultimul rând, cele opt poziții. Toți din matrice vor să completeze cele opt poziții pentru a putea câștiga. Există două criterii esențiale care duc la câștig: cronologia și performanța.
Cronologia: cu cât ești mai în stânga, este mai bine, ești mai vechi în sistem iar cei care vin din dreapta te împing;
Performanța: poate anula cronologia, adică la poziția ta trebuie să ai “lipiți” minim 2 parteneri. Poți “lipi” câți parteneri vrei la o poziție. De pe nivelul 4 poți ajunge vârf de matrice (vezi poza 1) sau poți câștiga (posibil poza 3, sigur în poza 4).
După ce s-a completat rândul 4, deci s-a facut un rulaj de grup, sistemul îi caută pe cei cu minim 2 susțineri (cei care au performat). În poza 1, Ana este cronologic, dar și ca performanță, prima. Ea va câștiga 400 euro și va merge în Matricea Mare. Matricea veche se va splita (se va sparge în două) în două noi matrici (poza 2), sistemul caută, în continuare, și aranjează de la stânga la dreapta, pe cei cu două poziții, apoi pe cei cu o poziție și la final pe cei fără nici o poziție.
Performanța anulează cronologia: în poza 1 – pe Ana nu o poți întrece, dar îi depășești pe Ovi, Maria, Toma, Gabi, Elena (poza 1). Cronologic Ion a intrat înaintea ta în Fireflies dar a și performat, are doi parteneri, pe Elena și pe Alex. Astfel Ion devine vârf în matricea din stânga, iar tu devii vârf în matricea din dreapta (poza 2). În continuare toți cei 6 din matricea din dreapta (tu, Alex, Ovi, Oana, Mihai, Leo) vor să aducă parteneri noi. Tu ai tot interesul să-i ajuți pe Oana și Leo pentru că sunt partenerii tăi, susținerile tale, iar când ei câștigă, câștigi și tu: din sistemul de carieră și din faptul că te împing către matricea mare.
Performanța anulează cronologia (în exemplul dat, un pachet mai mare): în poza 4 – de pe nivelul 4 tu câștigi cu prima poziție 400 euro, iar cu pozițiile 2 și 3 urci vârf pe noile matrici, după splitare. Cei care cronologic sunt în fața ta, la momentul în care ai cumparat Loyalty x7, nu au două susțineri.

SISTEMUL DE CARIERĂ

Loyalty x1 are 500 puncte de calificare, x3 are 2000 puncte de calificare, x7 are 5000 puncte de calificare. Să plecăm de la scenariul că am cumpărat pachet Loyalty x3 + pachet VIP x1, deci am 2.000 puncte dar și un comision de 8% la înscrierile directe. Iar pozițiile 2 și 3 sunt propriile susțineri pentru poziția 1 (poza 3 de sus). Dacă eu înscriu în următoarele două luni 2 prieteni cu Loyalty x7, 1 prieten cu Loyalty x1 și 1 prieten cu Loyalty x3+Pachet VIP x1, se întâmplă câteva lucruri interesante:
– puncte câștigate: 5000 pct. x 2 pers. + 500 pct. x 1 pers. + 2000 pct. x 1 pers = 12500 puncte+2000 punctele mele. Am ajuns la nivelul TMC,  9% comision
bani câștigați: 8%x(3500 euro x 2 pers.) + 8%x(500 euro x 1 pers.) + 8%x((1500 euro+500 euro)x 1pers) = 560 + 40 + 160 = 760 euro
în poza 3 de sus, cei 4 prieteni ocupă următoarele 4 poziții, și de pe nivelul 4 câștig 400 euro;
– unul din prieteni a cumparat și o poziție VIP, astfel că va veni lângă mine, în matricea VIP.

M-am oprit cu poza la nivelul de Aur. Dincolo de acesta mai sunt câteva nivele de carieră, și alte comisione se adaugă la cele existente. Doar 2 exemple: primul – Nivelul de Aur fondator, comision direct 23% (adică să ai 3 Auri pe 3 linii diferite) are un venit pasiv de 4% după liniile de aur; al doilea – Nivelul Platină, comision direct 26,5% (adică 6 Auri pe 6 linii diferite) are un procent de 7,5% venit pasiv după liniile de Aur. Și sunt bani cât se poate de serioși. 

Afacerea Fireflies se vede cu adevărat după ce treci pragul nivelului AUR.

În momentul în care cei înscriși de mine înscriu la rândul lor, se câștigă prin diferență de nivel. Dacă eu sunt DEC 14% și sub mine am un partener EC 11% care înscrie, indiferent ce pachet, el primește 11% din valoarea înscrierii, iar eu 3% (14-11). Dacă cel de sub mine este și el DEC 14%, atunci el primește 14% din valoarea înscrierii, iar eu 0 (14-14). Sistemul nu plătește de două ori.
Și tot așa, pe fiecare linie (partener nou), indiferent de adâncime. În fapt, lățimea și adâncimea sunt nelimitate.

După ce am ieșit din Matricea mică – am câștigat 400 euro – poziția mea se duce într-o Matrice mare, urmând sponsorul (Maria). Toate cele 8 poziții de pe nivelul 4, deja au câștigat 400 euro.
Andrei a ajutat-o pe Ana să iasă din matricea mică, Maria pe mine, eu am reușit să scot și poziția doi din matricea mică, Dana l-a ajutat pe Paul și tot așa și într-un final reușesc să scot și a treia poziție din matricea mică. Deci până acum am câștigat 400 euro x 3 = 1200 euro + 760 euro (sistemul de carieră) = 1960 euro. 

Deși sunt pe nivelul 4 în Matricea Mare, performanța mea anulează cronologia celorlalți. După ce s-au completat cele 8 poziții, sistemul îi caută pe cei cu 2 susțineri, astfel că de pe nivelul 4 poți câștiga 4000 euro.

Sustenabilitatea sistemelor matriciale, a celor două planuri de marketing, este evidențiată foarte clar în filmulețul de jos.

Matricea VIP funcționează exact la fel, după aceleași principii de funcționare și criterii de performanță. Diferența este că după ce poziția VIP iese din matrice plata este de 1250 euro. Și pentru că poziția VIP poate ieși din matrice într-un timp foarte scurt, chiar și în câteva zile, se poate reactiva, reintroducând-o din nou în circuit pentru a genera din nou 1250 euro.

Totul devine minunat, uimitor, senzațional când, cu un pic de efort, în câteva zile sau săptămâni, cu o simplă recomandare către prieteni, cunoștințe, poți câștiga de mai multe ori într-o lună 1 x 1250 euro sau multiplu iar la 4, 6 sau 10 luni să câștigi 4.400 euro sau multiplu. Și să repeți asta la nesfârșit. Plus comisioanele după fiecare înscriere directă, plus cele de adâncime, plus…
A FACE BINE, ESTE O AFACERE BUNĂ!

Poți pleca la drum cu o poziție VIP, cu 2, cu 3 sau cu maxim 7. Dacă ai plecat cu 3 Poziții VIP, prima ta poziție va avea din start două susțineri, propriile poziții și deja îi va putea depăși pe cei care sunt mai puțini activi. Lucrurile stau și mai bine când ai 7 poziții VIP. Deja ai câștigat 3 x 1250 euro. Dar este, cu adevărat, un efort financiar.

Recomandarea mea: pornește cu LOYALTY x1 + VIP x3 / VIP x1. Se poate începe și cu LOYALTY x1 și, pe măsură ce crește afacerea, să achiziționezi VIP x1

Românii alocă 1.769 lei de persoană pe un concediu, majoritatea merg în vacanţă în ţară, iar escapada ideală o reprezintă odihna pe plajă, arată un raport din 2019, realizat de Picodi, companie internaţională de e-commerce. 372 euro/pers. La o familie formată din 2 adulți și 2 copii (8 și 10 ani), media cheltuielilor este de aprox. 1000-1200 euro. Sursa: aici
Să luăm un exemplu concret: Grecia. Conform G4media.ro un turist cheltuie în medie 348,3 euro/sejur. Dacă ne gâmdim la aceeași familie de mai sus, o cheltuială medie ar fi de 1050 euroSursa: aici

Ce am vrut să scot în evidență? Plătim, pe o platformă on line sau la o agenție de turism, 500, 1000 euro pentru o vacanță. Servicii foarte bune, poze foarte frumoase, amintiri plăcute și atât. Anul viitor, alți bani pentru vacanță. 
Propunerea Firefliesvacanțe la tarife de en-gross-ist, 3 planuri de marketing ce înseamnă bani/venituri/business propriu, vacanțe gratuite, economie de bani, discounturi, oferte speciale.

Concluzia: bani din mai multe surse

Venituri din Sistemul Loyalty, din Sistemul VIP, din Sistemul de Carieră (mai multe tipuri de comisione: comisioane directe la înscrierea partenerilor, dar și comisioane indirecte, de adâncime, prin diferența de nivel de carieră; comisioane de grup/rețea, profit share). Practic sunt trei sisteme/planuri de marketing care merg paralel și care generează venituri.
Cardul de călătorie, unde se adună 10% din toate comisioanele primite, a făcut ca vacanțele mele să coste foarte puțin, iar la unele nu am scos un cent din buzunar. Banii strânși pe acest card sunt folosiți exclusiv pentru călătorii. Restul de bani, 90%, îi ai pe un card și îi cheltui cum dorești.
Venituri și din valorificarea BPO-urilor (Best Price Option – adică vacanțe la preț de en-gross-ist –, valabile 5 ani de la data achiziției), din economia de bani pe care o faci, datorată discounturilor semnificative față de piață, a ofertelor speciale de pe platformă.

Tot ce s-a vorbit mai sus face referire la Contractul de comision, Contractul de mandat, prevăzute și în Noul Cod Civil, actualizat în 2020. Acestea sunt prezente în toată lumea și sunt specifice și agențiilor de turism, inclusiv a celor din România. Le regăsim și la Fireflies, cu câteva plusuri față de cele clasice.

Bunurile personale achiziționate prin intermediul pachetelor de călătorie

Ce faci cu aceste bunuri personale: voucher, B.P.O.-uri, puncte de calificare?

SISTEMUL LOYALTY

Pachet Loyalty cu 1 x 500 euro pentru care primești: 1 voucher (250 euro), 10 BPO (250 euro), 500 puncte de calificare; utilizare portal 1 an;
Există și multiplu de 3 x 500 euro, adică 3 vouchere, 30 BPO, 2000 puncte de calificare, utilizare portal 5 ani;

Există și multiplu de 7 x 500 euro, adică 7 vouchere, 70 BPO, 5000 puncte de calificare, utilizare portal 15 ani.

Poți achiziționa un pachet VIP doar dacă ai un pachet Loyalty.

SISTEMUL VIP

Pachetul VIP costa 500 euro, și primești 20 BPO
Există și multiplu de 3 x 500 euro, adică 3 x 20 BPO
Există și multiplu de 7 x 500 euro, adică 7 x 20 BPO

Voucherul Fireflies. Cu un voucher poți merge în vacanță în destinații externe de vară sau de iarnă,  2 adulți cu 2 copii, 5-7 nopți, hoteluri de 2, 3 și 4 stele, fie cazare, fie cazare cu mic dejun, fie cazare cu demipensiune. Pe lângă voucher poți să nu mai plătești nici un euro sau poți plati o diferență care pleacă de la 0,5 euro și poate ajunge la 130-150 euro.
Voucherul Fireflies poate fi valorizat, astfel că pe aceeași vacanță cu aceleași date (perioadă, număr de persoane, servicii de masa, clasificare hotel/vilă) în piață tariful să fie de 320 euro, 380 euro și chiar mai mult. Practic, cu 250 euro eu plec într-o vacanță care în piață costă mai mult.
Evident ca având mai multe vouchere, 3 sau 7 poți pleca cu familia în destinații mai îndepartate, exotice, pe perioade mai lungi, la hoteluri de categorie mai bună, cu servicii de masă mai bune.

Best Price Option (BPO) – adică vacanțe la preț de en-gross-ist –, valabile 5 ani de la data achiziției. Dacă în primul an folosești voucherul pentru o vacanță cu familia, în toți cei 5 ani poți folosi BPO-urile pentru vacanțe, city-beak-uri, cu familia și/sau cu prietenii. Pentru că ai plătit 25 euro/1 BPO, cu el poți face economi de până la câteva sute de euro, față de tariful din piață, la vacanța plătită cu cardul. Poți folosi 1 BPO pentru o camera sau pentru 5 camere (10 persoane).

Punctele de calificare. Fiecare pachet Loyalty sau multiplu al acestuia are puncte de calificare. Este o monedă internă a Fireflies, prin care se dezvoltă cariera ta. Le primești atunci când cumperi un pachet sau multiplu, dar și atunci când cei cu care vorbești cumpară și ei un pachet sau multiplu. Astfel crești în carieră, îți cresc procentele directe.

De reținut

Până la câștigarea a 4.400 euro și 1250 euro, tu deja ai câștigat bani din comisioanele primite după fiecare partener înscris (Sistemul de Carieră), adică Sistemul Loyalty+Sistemul Carieră sau Sistemul Loyalty+Sistemul Carieră+Sistemul VIP.

Cariera se dezvoltă implicit (toți partenerii intră automat în sistemul de carieră) iar în timp devine așa numitul venit pasiv. Gândiți-vă la un compozitor care a compus 100 de cântece, și care primește venituri după drepturile de autor. Exact la fel este și acest venit pasiv.

*

În fiecare lună martie, Swiss Halley AG trimite în weboffice-ul partenerilor fișele fiscale. Cu un contabil și formularul 201 depus la ANAF, se plătesc impozitele.
Și persoanele juridice pot fi partenere Fireflies. Trebuie să aibă în Actul Constitutiv codurile CAEN numerele 4799 și 4618. 
Vânzarea directă în România este guvernată de Legea 650 din 7 decembrie 2002 pentru aprobarea Ordonanței 99/29 august 2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, completată și modificată, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 603/31 august 2007, republicată, în baza actelor normative modificatoare în Monitorul Oficial al României, Partea I, până la 28 februarie 2014.

Anul 2020 a fost un an complicat, dar nici 2021 și 2022 nu vor fi deloc ușori. Ce alternativă, ce plan B are fiecare? Eu vă propun un plan B, o alternativă legală de a obține venituri, garantată, corectă, de încredere, sustenabilă, demonstrată în cei 9 ani de când Swiss Halley-Fireflies este pe piața de travel on-line.
A FACE BINE, ESTE O AFACERE BUNĂ !

“Mințile extraordinare discută despre idei mărețe, mințile obișnuite discută despre evenimente, mințile mici discută despre oameni.”
Eleanor Roosevelt