• Menu
  • Menu

CUM DEVIN PARTENER FIREFLIES?

Swiss Halley – Fireflies este prima și singura microfranciză în turismul on-line și care funcționează identic ca o agenție de turism clasică. La Fireflies, front office-ul îl reprezintă dezvoltatorii, dincolo agenții de turism. Există back-office, contractori, contracte, contabil, voucher, asigurare, și la unii și la alții. Unii promovează pachete turistice, alții informații cu care îți poți crea singur pachete turistice, doar unii însă îți arată cum să câștigi tu bani din turism.

Înscrierea ca partener Fireflies este o chestie pur administrativă. Importantă este motivația care te-a făcut să intri în echipă, ce faci după… Eu, echipa din spatele meu, suntem alături de tine.

Îndrumar pentru procesul de înregistrare în Fireflies, achiziția opțiunii Best Price (150 lei / 30 €) și link-ul de recomandare personal.

1

2

3

4

5

6

7

8

Pașii pentru achiziționarea Pachetului Loyalty

Pasul 1 – Completati  formularul de inregistrare , dupa modelul de mai jos  (Click pe poza pentru marirea ei) :

Pasul 2 – Veți primi pe adresa de mail pe care ați completat-o la înscriere, un mail prin care confirmați înscrierea. Apoi vă logați cu user și parolă

Pagină date personale.

Pagină date facturare.

Pagină “Cumpărare produse Fireflies”.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 Plata produselor Fireflies se face cu un card bancar, direct către
Swiss Halley-Fireflies

Anul 2020 a fost un an complicat, dar nici 2021 și 2022 nu vor fi deloc ușori. Ce alternativă, ce plan B are fiecare? Eu vă propun un plan B, o alternativă legală
de a obține venituri, garantată, corectă, de încredere, sustenabilă, demonstrată în cei 9 ani de când Swiss Halley-Fireflies este pe piața de travel on-line.
A FACE BINE, ESTE O AFACERE BUNĂ !

“Amintește-ți că eșecul este un eveniment, nu o persoană. Ziua de ieri s-a terminat aseară.”
Zig Ziglar