• Menu
  • Menu

CUM DEVIN PARTENER FIREFLIES?

Swiss Halley – Fireflies este prima și singura microfranciză în turismul on-line și care funcționează identic ca o agenție de turism clasică. La Fireflies, front office-ul îl reprezintă dezvoltatorii, dincolo agenții de turism. Există back-office, contractori, contracte, contabil, voucher, asigurare, și la unii și la alții. Unii promovează pachete turistice, alții informații cu care îți poți crea singur pachete turistice, doar unii însă îți arată cum să câștigi tu bani din turism.

Înscrierea ca partener Fireflies este o chestie pur administrativă. Importantă este motivația care te-a făcut să intri în echipă, ce faci după… Eu, echipa din spatele meu, suntem alături de tine.

4 pași, 5 minute

 Plata produselor Fireflies se face cu un card bancar, direct către
Swiss Halley-Fireflies

Ce primești ?

BPO-uri (Best Price Option), un fel de tichete valorice, o monedă internă a Fireflies. Cu aceste BPO-uri, beneficiezi de cele mai mari discount-uri (comparativ cu prețurile din piață), la serviciile de cazare și masă.

PV (Premium Voucher), funcționează exact ca voucherele de vacanță, și pot fi folosite atât pentru cazări în România cât și pentru cazări în toată lumea. Un element unic, ele își pot crește valoarea raportat la prețurile din piața de travel.

În funcție de cât de mult poți și dorești să te implici, ca partener Fireflies, primești o serie de produse interne Fireflies, primești agenția ta de turism on-line, cu care poți să te bucuri de discount-uri tot mai mari, ba chiar mai mult…

Toate detaliile le puteți afla la o întâlnire directă și o prezentare integrală a conceptului.

Travel4win.com este un site de informare, care arată că industria gigantică a turismului, ce a devenit accesibilă pentru toată lumea, poate întoarce bani, în mai multe feluri, și beneficiarilor acesteia: turiștii.

De peste 10 ani pe piața on-line de travel, Fireflies creează posibilitatea:
1) rezervării la prețuri rezonabile pentru întreaga familie, în orice colț al lumii;
2) asigurării unui venit principal, regulat sau suplimentar, pentru partenerii implicați activ.

Anul 2020 a fost un an complicat, la fel 2021 și 2022. Ce alternativă, ce plan B are fiecare? Eu vă propun un plan B, o alternativă legală de a obține venituri, alternativă garantată, corectă, de încredere, sustenabilă, demonstrată în cei peste 10 ani de când Swiss Halley-Fireflies este pe piața de travel on-line.
A FACE BINE, ESTE O AFACERE BUNĂ !