• Menu
  • Menu

De ce un site despre Fireflies

Am decis să realizez acest site pentru ca tot mai mulți oameni să afle de această alternativă de câștig remarcabilă. Și vorbesc despre câștiguri normale, la început, în primele săptămâni, luni, vorbim de sume lunare de 1000 lei, 2000 lei, 5000 lei. Pe măsură ce ai tot mai mulți parteneri, direcți și indirecți, câștigurile lunare cresc. Câștigurile devin cu adevărat semnificative.

De ce în turism? Dincolo de frâna asta violentă datorată pandemiei de Covid 19, a situației tensionate de la granița de est, a problemelor economice, este industria cea mai dinamică din lume, ce asigură 10% din PIB-ul mondial. 1 dolar din 10 se cheltuie în turism. Toată lumea caută soluții să călătorească chiar și acum, iar lucrurilor își vor reveni la normal și o sete de călătorii va cuprinde foarte mulți oameni. Și nu trebuie să-i spui nimănui ce este un hotel, o cameră de hotel, un voucher de vacanță, card de călători etc. Deci, serviciul există – Fireflies -, sigur, de calitate, la prețuri foarte bune, iar piața există, cerere există.

Apărută în primăvara lui 2011 în Elveția, afacerea se dovedește a fi puternică, sustenabilă. În plină pandemie, Swiss Halley-Fireflies a reușit vânzări remarcabile, asigurând câștiguri frumoase celor care au promovat conceptul.

O să cauți pe google și o să găsești puține informații. Este firesc având în vedere modelul de business. Nu există filiale Fireflies, ci doar sediul din Elveția (SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz, cu datele de la Registrul Comerțului din Elveția: CHE-104.522.189 MWST, Firmennummer CH-020.3.020.948-5) cu un nucleu mic de angajați acolo, iar restul de angajați, puțini la număr și ei, lucrează de acasă, fiecare din țara lui. Restul, de peste 155.000, sunt utilizatori-parteneri, unii mai activi, mai dedicați, alții mai puțini activi. Dar și veniturile fiecăruia diferă.

Este exact ca într-o afacere clasică. Ți-ai deschis o firmă prin care comercializezi servicii sau bunuri. Le prestezi, le produci sau le cumperi. Și ai prețuri de cost sau prețuri de achiziție, funcție de specificul afacerii tale. Deci faci o investiție de pornire. Indiferent de cum le faci, le produci sau le prestezi trebuie să ai un ados comercial. Și apoi le vinzi. Îți faci un plan de afacere, poate angajezi personal, cauți desfacere pentru ce vinzi tu. Suni prieteni, trimiți pe mail cataloage, mostre prin curier, te duci la întâlniri cu potențiali cumpărători, cu alte cuvinte îți prezinți marfa. Dacă nu te zbați să-ți vinzi marfa, te lași de afacere.

Conceptul de afacere al Swiss Halley-Fireflies este unic și prin faptul că produsele turistice primite în urma achiziției unui pachet, sunt bunuri personale: voucherele, respectiv BPO-urile. Aici, comparativ cu afacerea clasică, nu există investiție. Doar acei 72 euro/an, plata micro-francizei sau contabilul.

Să fim pragmatici și să privim cu ochii larg deschiși ce se întâmplă în jurul nostru. Anul 2020 a fost un an complicat, la fel și 2021, iar 2022 nu va fi deloc ușor. Locurile de muncă sunt în pericol, micile dar și marile afaceri sunt în pericol. Ce alternativă există? Este dificil de zis, dacă ne gândim la job-urile clasice, la afacerile clasice. Compania Swiss Halley, cu brandul Fireflies, vine cu o alternativă garantată, corectă, de încredere, demonstrată în cei peste 10 ani de când este pe piața de travel on-line. 

Cu peste: 300.000 de călători, 155.000 de utilizatori-parteneri, 500.000 de nopți de cazare, dar și cu o prezență în 186 țări din lume, Swiss Halley / Fireflies este deja un nume în industria de travel on-line. Fie că le place, fie că nu le place unora din piața de turism clasic.

Ce poate fi mai confortabil, mai provocator, mai frumos, ca atunci când poți aduce în casă un plus de câștig, un plus de securitate, un plus de siguranță, o îmbunătățire a calității vieții tale și a celor dragi ție. Și tu poți face acest lucru acum, pentru ca în câteva săptămâni, luni, să te poți bucura de tot mai multe beneficii ale acestui uimitor și revoluționar concept de travel online.

Importantă este motivația. A mea este un ban în plus, pe lângă salariu. Și, cine știe, independența financiară. Alții poate au aceeași motivație sau călătoresc foarte mult, în interes personal sau de afaceri și nu le-ar strica un preț de achiziție.

Nu vă pot spune că-i ușor…nu vă pot spune că stai pe fotoliu și-ți vin banii… nu, nu-i ușor deloc… e destul de greu să vorbești cu oamenii, cu prietenii, să le arăți că și ei pot câștiga bani din turismul on-line, să-i convingi (argumentele sunt destule) să folosească acest portal în locul altora. Dar nu e nici munca cu sapa. Și se poate face, pentru că e la-nceput. E de muncă, da’ se poate face.

Dezvoltă propria ta agenție de turism on-line, cu tarife direct de la furnizori. Fără comisioane sau taxe ascunse.

Descoperă cum poți face economii uimitoare la bugetul tău de vacanță. Călătorește și câștigă. Opțional poți beneficia și de multe bonusuri.

În final, îți propun micro-franciza elvețiană Swiss Halley-Fireflies pentru a vă construi acum, fără vreo obligativitate, un plan B, o alternativă legală, o stabilitate financiară pe termen lung familiei voastre.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI !

Cu prietenie,
Dorin

“Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în stare de a le face”.
Constantin Brâncuşi