• Menu
  • Menu

Lucrez numai în turism din toamna lui 1997, an în care am absolvit, cu examen de licență în cadrul ASE-ului, Facultatea de Management Turistic și Comercial, specializarea Turism. Tot din 1997, din august, dețin și brevetul de Manager în activitatea de turism. Am parcurs toate etapele profesionale, de la agent de turism la director de vânzări, apoi la director de agenție. Am condus peste 10 ani o agenție mare de turism, cu 14 hoteluri în portofoliu, peste 5000 de locuri de cazare la mare, în balneo și la munte; am cochetat destul de mult și cu incoming-ul dar și cu outgoing-ul; am realizat multe evenimente, conferințe, team-building-uri, deci cunosc destul de bine domeniul. În prezent sunt consultant în turism.
Am aflat despre acest concept de travel on-line, am pus o mulțime de întrebări și apoi am decis. Și mă bucur de atunci de beneficiile Fireflies.

Apărută în primăvara lui 2011 în Elveția, afacerea se dovedește a fi puternică, sustenabilă. În plină pandemie, Swiss Halley-Fireflies a reușit vânzări remarcabile, asigurând câștiguri frumoase celor care au promovat conceptul.

Așa că, dragilor, dacă vi se par interesante informațiile din acest site, mă puteți contacta pe mail la office@travel4win.com sau telefonic la numărul 0730.107.161. Importantă este motivația. A mea este un ban în plus, pe lângă salariu. Și, cine știe, independența financiară.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat, vă salut cu drag și vă doresc să acționați acum. Vă urez multe călătorii, vacanțe cu Fireflies, începând cu 2021! Acum descoperim, împreună, cum să câștigăm bani din turism.

Vă propun microfranciza elvețiană Swiss Halley-Fireflies pentru a vă construi acum, fără vreo obligativitate, un plan B, o alternativă legală, o stabilitate financiară pe termen lung familiei voastre. 

Împreună suntem mai puternici !

Cu prietenie,
Dorin

Anul 2020 a fost un an complicat, dar nici 2021 și 2022 nu vor fi deloc ușori. Ce alternativă, ce plan B are fiecare? Eu vă propun un plan B, o alternativă legală
de a obține venituri, garantată, corectă, de încredere, sustenabilă, demonstrată în cei 9 ani de când Swiss Halley-Fireflies este pe piața de travel on-line.
A FACE BINE, ESTE O AFACERE BUNĂ !

   “Indiferent dacă gândești că poți să faci un lucru sau gândești că nu poți să îl faci, ai dreptate.”
   Henry Ford