• Menu
  • Menu

Lucrez numai în turism din toamna lui 1997, an în care am absolvit, cu examen de licență în cadrul ASE-ului, Facultatea de Management Turistic și Comercial, specializarea Turism. Tot din 1997, din august, dețin și brevetul de Manager în activitatea de turism. Am parcurs toate etapele profesionale, de la agent de turism la director de vânzări, apoi la director de agenție. Am condus peste 10 ani o agenție mare de turism, cu 14 hoteluri în portofoliu, peste 5000 de locuri de cazare la mare, în balneo și la munte; am cochetat destul de mult și cu incoming-ul dar și cu outgoing-ul; am realizat multe evenimente, conferințe, team-building-uri, deci cunosc destul de bine domeniul. 

Am aflat despre acest concept de travel on-line, am pus o mulțime de întrebări și apoi am decis. Și mă bucur de atunci de beneficiile Fireflies.

Relația dintre mine și Swiss Halley-Fireflies are la baza un contract de mandat, la care sunt anexate și condițiile generale de distribuitor. Printre altele, Swiss Halley-Fireflies este membru ETOA (European Tourism Association – www.etoa.org) dar și al STAR (Swiss Travel Association – www.star.ch) și este asigurată pentru răspundere civilă, de către Die Mobiliar (www.mobiliar.ch) cu 5 milioane de franci elvețieni.

Așa că, dragilor, dacă vi se par interesante informațiile din această prezentare, din acest site, mă puteți contacta pe mail la dorin.travel4win@gmail.com sau telefonic la numărul 0730.107.161. Importantă este motivația. Motivațiile mele sunt trei: un ban în plus – pe lângă salariu, economiile senzaționale la bugetul de vacanță și, cine știe, independența financiară.

Dacă tu nu ai visul tău, te va pune altul să muncești pentru visul lui.
Muncește pentru visul tău. Nimeni altcineva nu o va face în locul tău.
Ai un vis, un plan, începe acum să construiești, treptat și cu pași mici. Și devii sever, strict (tu cu tine, nu alții cu tine) atât cât consideri și poți tu

În concluzie, descoperiți această remarcabilă, de încredere și ofertantă micro-franciză elvețiană Swiss Halley-Fireflies.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat, vă salut cu drag și… acționați acum. Vă doresc multe vacanțe cu Fireflies și câștiguri pe măsura implicării. Cât mai mari să fie! 

Împreună suntem mai puternici !

Cu prietenie,
Dorin

Indiferent dacă gândești că poți să faci un lucru sau gândești că nu poți să îl faci, ai dreptate”.
Henry Ford 

Anul 2020 a fost un an complicat, la fel 2021 și 2022. Ce alternativă, ce plan B are fiecare? Eu vă propun un plan B, o alternativă legală de a obține venituri, alternativă garantată, corectă, de încredere, sustenabilă, demonstrată în cei peste 10 ani de când Swiss Halley-Fireflies este pe piața de travel on-line.
A FACE BINE, ESTE O AFACERE BUNĂ !