• Menu
  • Menu

Despre Fireflies, vacanțe și bani

Swiss Halley – Fireflies este prezentă pe piața globală de turism on-line din anul 2011. În aproape 10 ani a reușit să adune la un loc cei mai mari actori de pe piețele de servicii turistice globale și regionale.

Swiss Halley AG, este o companie Tour Operatoare, organizatoare de călătorii, care are încheiate contracte cu marii furnizori turistici, en-gross-iști globali sau regionali de locuri de vacanță, dar și companii mari de transfer aero-hotel-aero, rent-a-car, programe locale, bilete de avion (a căror nume un călător obișnuit, în majoritatea cazurilor, nici nu le cunoaște). Ca persoană fizică nu poți face rezervări pe site-ul acestor furnizori, pentru că rolul lor este să servească firme, companii, care vând în mod direct călătorii/vacanțe pentru clienți, de exemplu agenții de turism sau intermediari de călătorii, cum suntem și noi. Având un volum mare de achiziții de la acești parteneri, Swiss Halley – Fireflies obține ofertele hotelurilor la prețuri foarte joase, la fel și celelalte servicii. Dintre acești en-gross-iști globali și regionali amintim doar câțiva: Expedia, Hotelsbeds, Travco, Roomsxml, Hertz, Sixt, HRS, JacTravel etc. Iar ofertele de pe platforma Fireflies, achitate cu cardul, sunt printre cele mai bune din lume, cu discounturi considerabile față de piață.

Prețurile primite de la furnizori, Fireflies le numește preț de furnizor sau preț B2B, ofertele selectate de motorul de căutare cu BPO (Best Price Options, cele mai cerute și folosite produse Fireflies, valabile 5 ani de la momentul achiziției) sunt ofertele și prețurile acestor furnizori. La acest preț nu poate face rezervare niciun utilizator final, utilizatorului nu i se permite să rezerve la un astfel de preț, pentru că sunt prețuri contractate, intermediarul le poate primi pe bază de contract, dar nu și utilizatorul final. În general așa funcționează portalurile online, agențiile de turism: primesc un astfel de preț de furnizor și vând mai departe oferta cu un adaos comercial utilizatorului final. Modelul nostru de afacere funcționează invers: dacă cineva cumpără de la noi un pachet, va avea BPO-uri, și prin utilizarea BPO clientul va vedea oferta și o va rezerva la acest preț de furnizor (preț obținut, ca și intermediar, de la furnizori). Așa ceva nu există pe piață. Este simplu, modelul nostru este altfel decât un portal tradițional, obișnuit. Nu spun că oriunde, dar este sigur că se pot găsi astfel de oferte cu reducere în orice punct al lumii. Cum e posibil ca Swiss Halley AG să poată oferi clienților, celor care promovează conceptul de afacere, prețul de furnizor?

De ce putem face aceasta? Modelul nostru de afacere este un club de călători cu circuit închis. În multe cazuri noi (Swiss Halley AG) nu de pe călătoria concretă realizăm profitul. Atât compania cât și constructorii de rețea au interesul ca opțiunile Best Price să fie cumpărate, și în momentul achiziției lor se generează profitul. La utilizarea lor ne bucurăm că ni se mărește volumul rulajului de călătorie, clientul va fi mulțumit și probabil va cumpăra mai multe pachete. Avem exemplul nu doar al liderilor de top, dar a multor mii de persoane – care au făcut rezervări prin noi și lucrează de mai mult timp alături de noi -, care au cumpărat mai multe pachete. Deci, așa arată modelul nostru și de aceea este foarte competitiv.

Un mare avantaj al acestei afaceri este că se axează pe doi piloni: primul pilon este călătoria, turismul, care este o piață în creștere, chiar dacă în anul 2020 sunt probleme grave datorate pandemiei, și care anual generează rulaje imense la nivel mondial; al doilea pilon este sistemul afacerilor în rețea sau Network Marketing. Dintre acești doi piloni cel puțin unul sigur funcționează în orice conjunctură. Dacă partea de turism nu funcționează – oamenii nu pot călătorii, nu deschid hotelurile și sunt restricții -, atunci din păcate oamenii rămân fără loc de muncă, însă în același timp cerința pentru pilonul celălalt, Network Marketing, se va mării, pentru că oamenii vor avea nevoie de banitrebuie să-și plătească creditele, facturile, să-și școlarizeze copiii, să-și vadă de sănătate, să se descurce în viață.

Știu că în multe cazuri mulți nu agrează Network Marketingul, dar Swiss Halley AG a reușit să creeze o normă în acești aproape 10 ani, astfel încât poate genera un venit suplimentar în casa fiecăruia dintre noi, dar poate fi și un loc de muncă sigur, mai mult, poate fi mai bun și sigur decât un loc de muncă, și dacă cineva vrea să-l facă, să-l dezvolte în stil mare, cu o viziune de afacerist, atunci poate să aleagă Fireflies. Orice să fie, chiar dacă pică cerul – cum se spune -, noi și atunci vom exista

Să conștientizăm că afacerea asta este globală, se pot înregistra oameni de peste tot din lume, membrii Fireflies pot călătorii în orice colț al lumii și pot câștiga bani cu noi. Este o oportunitate imensă și toată lumea o poate construi online. Iar sistemul de compensare este axat pe randament, care funcționează automat, fără intervenția unui om. 

Adresa și datele de la Registru comerțului din Elveția ale Swiss Halley AG - Fireflies

SWISS HALLEY AG, Churerstrasse 47, 8808 Pfäffikon, Schweiz

CHE-104.522.189 MWST , Firmennummer CH-020.3.020.948-5

Oportunitatea Fireflies

Beneficii din sectorul de succes al secoului 21. Există un sector economic în care dezvoltarea dinamică face parte din viaţa de zi cu zi. Un sector care oferă în fiecare an experienţe unice mai multor persoane decât numărul total al locuitorilor celor două Americi la un loc. Un sector care oferă un loc de muncă pentru unul din unsprezece angajaţi. O oportunitate de care acum poţi profita şi tu. Câştigă bani pe o piaţă cu dezvoltare constantă: obţine siguranţă financiară şi experienţă în domeniul turismului în acelaşi timp!

Siguranță financiară din activități turistice. Pe Fireflies.com, îţi oferim toate instrumentele necesare pentru a ajunge la succes. Întrucât în prezent marea majoritatea rezervărilor sunt efectuate online, dispunerea de platforma online corespunzătoare este secretul absolut al succesului tău. Graţie sistemului de rezervări Fireflies, vei avea la dispoziţie un sistem modern şi complex pentru îndeplinirea visurilor tale.

Cum poți câștiga bani cu serviciile Fireflies ? Înregistrează-te pe site-ul Fireflies şi devino distribuitor – este tot ce ai nevoie pentru a-ţi dezvolta cariera. Ca și distribuitor Fireflies primiți procente din rulajul grupei – în mai multe etape. Recomandă Fireflies şi profită de forţa constructivă a comunităţii pentru a-ţi însuşi oportunitatea si a acumula experienţă!

Venit sigur ca distribuitor Fireflies. Ţi-ai dori să-ţi nu-ţi mai faci griji în legătură cu cheltuielile? Vrei siguranţă financiară pentru familia ta? Lucrezi zi şi noapte şi totuşi nu simţi că ai progresat? Fireflies te ajută să-ţi creezi un suport financiar solid.

Predictibil şi actualizat – pentru facilitarea planificării. Fireflies a dezvoltat un plan de compensare pentru distribuitorii săi cu ajutorul căruia poţi calcula venitul pe care-l vei obţine. Este important de ştiut că planul de compensare Fireflies este unul dintre cele mai moderne sisteme existente în acest moment cu ajutorul căruia poţi beneficia de venituri în mai multe etape, lucrând pe piaţa turismului aflată într-o continuă dezvoltare. Fă-ţi planuri iar noi te ajutăm să devină realitate!

Susţinem dezvoltarea ta! Chiar şi cei mai mari oameni de afaceri îşi îmbunătăţesc cunoştinţele la anumite intervale de timp. La Fireflies, ţi se oferă toate condiţiile de lărgire continuă a orizonturilor. Obţine informaţii de primă mână referitoare la cele mai eficiente metode de lucru in afacere! Poţi participa regulat la o gamă vastă de sesiuni de instruire, şi în plus fireflies.com îţi facilitează întâlnirea cu cei care au atins deja succese imense pe piaţa de turism online. Obţine tot ce-i mai bun din oportunitatea aflată la îndemâna tuturor!

Suntem mândri de rezultatele tale! Recunoaşterea muncii tale de către ceilalţi îţi oferă un sentiment minunat, nu-i aşa? La Fireflies, realizările tale nu sunt ignorate. Vom sărbători împreună cele mai importante succese din cariera ta iar pe lângă comisionul câştigat, rezultatele tale vor fi recompensate public în cadrul evenimentelor Fireflies.

Îţi oferim asistenţă! Succesul tău este şi succesul comunităţii Fireflies. Aşadar, obiectivul nostru principal este să-ţi facilităm drumul către succes. Poţi conta întotdeauna pe susţinerea Fireflies indiferent de problema cu care te confrunţi. Departamentul Serviciu Clienţi îţi stă la dispoziţie în mai multe limbi străine în cazul în care ai nevoie de asistenţă – colegii noştri sunt gata să te ajute în legătură cu orice problemă privind Fireflies

Vă propun microfranciza elvețiană Swiss Halley-Fireflies pentru a vă construi acum, fără vreo obligativitate, un plan B, o alternativă legală, o stabilitate financiară pe termen lung familiei voastre. Împreună suntem mai puternici.

A FACE BINE, ESTE O AFACERE BUNĂ!

“Orice vânzare are 5 mari obstacole de bază: nu există nevoie, nu există bani, nu există grabă, nu există dorință, nu există încredere.”
 Zig Ziglar